Wat je wilt en moet weten voor zondag

Gepubliceerd door Jacques Kusters op

Hoe gaat het met je kriebels?Wij zijn in ieder geval super blij met jouw deelname aan het grote loopfeest Marathon Tilburg. In dit bericht zetten we even alle info op een rij die voor jou belangrijk kan zijn.

De weersvoorspelling is 16 graden, windkracht 3 west en (soms) wat regen. We hopen natuurlijk dat het tijdens de vier afstanden droog is, wel zo leuk voor lopers en supporters.

VERVOER
Wij raden aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. Kom je met de auto, bekijk dan van tevoren waar je kunt en mag parkeren. Let goed op, want er zijn veel parkeerplaatsen waar je alleen betaald kunt parkeren!
Een aantal parkeergarages waar je kunt parkeren:
– “Louis Bouwmeesterplein” (ongeveer 4 minuten wandelen naar start)
– “Knegtel” (ongeveer 13 minuten wandelen naar start)
– “Pieter Vreedeplein” (ongeveer 10 minuten wandelen naar start)
– “Tivoli” (ongeveer 12 minuten wandelen naar start)

Lees hier meer over de bereikbaarheid


START/FINISH

De start en de finish zijn op het Koningsplein. We werken niet specifiek met startvakken, maar we proberen wel met bordjes een te lopen tijd aan te geven.
De start van de Hele Marathon is om 9.30 uur
De start van de Halve Marathon is om 11.30 uur
De start van de Kwart –  en de Achtste Marathon is om 11.45 uur

De limiet voor de hele marathon is 6 uur. De limiet voor de halve marathon is 3 uur.

Ik wil meer weten over het dagprogramma

 

dixi-marathon-tilburg

Opbouw start/finish terrein

TASSENAFGIFTE, KLEEDRUIMTE EN ANDERE ACCOMODATIES KONINGSPLEIN
Aan je startnummer zit een label waarmee je je tas kunt inleveren in de bewaakte garderobe.
Op het terrein zelf is ook de kleedgelegenheid. Deze is gescheiden, er is geen douche.
Verder vind je op het terrein toiletten, EHBO post, medaille graveren, massage, eten en drinken, muziek en gezelligheid.

Ik wil meer weten over het start/finishgebied 


PARCOURS

Het is als deelnemer altijd fijn om van tevoren het parcours te bekijken. We hebben dit jaar een aantal splitsingen in de route! Dit geven we onderweg met borden én met strepen op de weg aan. Voor de Hele Marathon is het de kleur geel die je moet volgen. Voor de Halve Marathon de kleur blauw, en voor de Kwart/Achtste Marathon de kleur rood. Dezelfde kleur als die op je startnummer staat.

Ik wil ook het parcours van de Halve, Kwart en Achtste bekijken


logo-app-marathon-tilburg-2018MARATHON TILBURG APP

Onze app is beschikbaar voor zowel Android als voor iPhone. Jouw familie en alle supporters kunnen je op de route volgen en je hebt gemakkelijk toegang tot de informatie van het evenement, fotoalbums en statistieken. Daarnaast kun JIJ je familie en alle supporters op de hoogte brengen.

Zoek de app in appstore of playstore. Naam is Marathon Tilburg 2018

ALLE STARTS LIVE MEEKIJKEN VIA FACEBOOK
Leuk voor familie en vrienden die niet naar je start kunnen komen kijken. We zenden alle starts live uit via Facebook.

Ik wil naar de facebookpagina van Marathon Tilburg

En…

live-facebook-postTHE LIVE FACEBOOKPOST

Heb je facebook en ben je deelnemer? Dan kan je facebook instellen zodat elke keer dat je over een mat komt, er automatisch een bericht op je facebooktijdlijn wordt gepost. Zo kunnen je vrienden je volgen, ook als ze dat niet via de app doen.

Ik wil facebook activeren om mijn status tijdens marathon te delen

 

OPHALEN STARTBEWIJS EN T-SHIRT
Het startbewijs (als het niet opgestuurd of teruggekomen is) kan op zondag 13 mei vanaf 7.00 uur en tot een half uur voor de start opgehaald worden bij de inschrijfbalie (Koningsplein). Als je t-shirt hebt besteld (gratis voor marathon deelnemers), kun je op 13 mei met je inschrijfbewijs naar de inschrijfbalie komen om het t-shirt op te halen.

NA-INSCHRIJVEN, AFSTAND OMZETTEN OF NUMMER OVERZETTEN

  • Wil je meelopen in de hele, halve, kwart of achtste? Zondag om 7:00 gaat de na-inschrijving open. Om een en ander sneller te laten verlopen kan je vast dit inschrijfformulier na-inschrijven invullen, printen en meenemen. Dan loopt het lekker door.
  • Wil jij het startbewijs van een ander over laten zetten naar jouw naam? Dat kan. We kunnen alleen het startnummer zelf niet meer aanpassen.
  • Wil je toch liever een andere afstand lopen? Eventuele wijzigingen (in afstand) kun je nog, tot een half uur voor de start van je oorspronkelijke afstand, aangeven bij de inschrijfbalie (nabij start/finish).

MUZIKALE ONDERSTEUNING
8 bandjes staan verdeeld over het parcours om jou in het juiste ritme te krijgen. Ze zijn er speciaal voor jullie! Koel Serveren, Percussieband Hardslag, Beneluxband, Juntos (Dongen), Zero1Tr3ze, De Gaote Blaozers, Tempestade en Loods 35.

 

Heb je nog vragen? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen, of neem contact op via social media of mail.

Lopers, heel heel heel veel plezier en succes zondag. We gaan er met zijn allen een groot en onvergetelijk feest van maken!

 

Categorieën: Laatste nieuws