In het voorjaar van 2018 wacht ons het mooiste evenement van Tilburg: Marathon Tilburg!

13 mei 2018 ademt Tilburg wederom hardlopen. Het belooft opnieuw een uniek evenement en een geweldige belevenis te worden, voor zowel de deelnemers, het publiek en natuurlijk ook voor de vrijwilligers. Samen met ruim 400 andere vrijwilligers maak jij deel uit van deze super gezellige dag! We houden iedereen op de hoogte van de laatste nieuwtjes via de vrijwilligers nieuwsbrief. Samen werken we toe naar een super gave dag, vrijwilligers maken immers het evenement!

Wat vragen wij van jou? • We vragen alle vrijwilligers om op 13 mei 2018 elke dag ten minste één shift beschikbaar te zijn. Enkele functies beginnen al eerder en/of lopen wat langer door.

 • Je bent als vrijwilliger op 13 mei 2018 minimaal 12 jaar oud.

 • Je beheerst de Nederlandse óf de Engelse taal.

 • We vragen van alle vrijwilligers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement. We gaan er dan met z’n allen een geweldige tijd van maken!


Wat krijg jij van ons?


Vrijwilligers maken het evenement! Omdat vrijwilligers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. • Je ontvangt een T-shirt, deze mag je houden.

 • Je krijgt heel de dag goed te eten en te drinken tijdens het evenement.

 • We zorgen voor goede informatievoorziening, onder andere via de vrijwilligersnieuwsbrief.

 • Heel veel plezier tijdens ons fantastische evenement.

 • De kans om jezelf te profileren binnen een grote organisatie en groter bedrijven.

 • Je bent welkom op ons jaarlijks vrijwilligersfeest! Hier kun je heel de avond gratis drinken en genieten van lekkere hapjes!


Welke functies kan je invullen? 1. Medewerker verzorgingsteam

  Goede verzorging van de lopers is zeer belangrijk. Jij bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers zich te goed doen aan water, sportdrank en fruit. Na afloop van het loopevenement wordt er ook weer netjes opgeruimd.

 2. Medewerker accommodaties

  Op verschillende locaties kunnen deelnemers aan onze evenementen gebruik maken van kleedgelegenheden. De vrijwilligers op deze locaties leiden de inrichting in goede banen en houden toezicht. Tegelijk ben je ook een soort gids: je wijst deelnemers waar ze hun spullen kwijt kunnen en beantwoordt vragen over bijvoorbeeld start en finish. Ook kunt je bij de jassen en tassenbalie staan.

 3. Medewerker start & finish

  Ga er maar aan staan: duizenden enigszins zenuwachtige deelnemers naar de goede startvakken begeleiden. Aan jou ook de taak ervoor te zorgen dat de finishlijn niet geblokkeerd wordt als de deelnemers over de streep komen. Daar wacht hen een medaille, drinken en fruit.

 4. Parcours op- en afbouw

  Jij bent verantwoordelijk voor de op- en afbouw van de start- en finishlocatie en overige zaken zoals spandoeken langs het parcours.

 5. Inschrijfbalie

  Jij helpt mee achter de balie waar alle deelnemers hun startnummer op komen halen.

 6. Verkeersassistent oversteekplaats

  Jij bewaakt de oversteekplaatsen zodat onze deelnemers veilig kunnen lopen.


Staat jouw functie er niet bij maar wil je wel graag meedoen?

Mail ons: vrijwilligers@marathon-tilburg.nl. Wij kunnen je hulp goed gebruiken! De functie waar je jezelf voor op geeft is nog niet definitief. Het kan voorkomen dat je harder nodig bent op een andere post.


Enthousiast geworden? Leuk! Meld je gelijk aan:

Voor- en achternaam

Adres

E-mailadres

Postcode & woonplaats

Geboortedatum

Mobiel nummer

Onderdeel waar je wil helpen (selecteer 1 onderdeel uit de selectie hieronder):

Jouw shirtmaat

Hoe ken je ons?

Extra opmerkingen (niet verplicht)

STARTLOCATIE
LAAT JE E-MAILADRES ACHTER EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

door MailChimp!