Pers

Informatie voor pers & media
Journalisten en fotografen die de Marathon Tilburg willen bijwonen, kunnen hiervoor een accreditatie aanvragen door een e-mail te sturen naar onze organisatie. Daarmee bent u verzekerd van een goede plek en de juiste informatie. De opgenomen pers in de database ontvangen automatisch de persberichten en praktische informatie.

Alleen media die zich vooraf hebben aangemeld krijgen op de dag zelf toegang tot het start/finish gebied. Vanzelfsprekend kunnen zij ook elders langs het parcours gaan staan alleen niet binnen de hekken. Vertegenwoordigers van media krijgen op de dag zelf een pershesje uitgereikt. De organisatie ziet toe op naleving van deze maatregel, dit om te voorkomen dat lopers ter hoogte van start/finish hinder ondervinden van de media vertegenwoordigers op het parcours. Media die zich hebben aangemeld krijgen voor het evenement meer informatie.

Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Marjolein Kusters, bestuurslid PR & Communicatie via m.kusters@marathon-tilburg.nl.

 

Persberichten: