Inschrijving Marathon Tilburg geopend!

Gepubliceerd door Jacques Kusters op

Yes!! Vanaf vandaag kan je jezelf inschrijven voor de 2e editie van de Marathon Tilburg die plaatsvindt op 13 mei 2018. We gaan er samen een fantastisch evenement van maken.

Omdat we vinden dat hardlopen voor iedereen is, hebben we de achtste marathon toegevoegd als afstand. Naast de achtste kan je kiezen voor de kwart, de halve en natuurlijk de hele marathon. Bedrijventeams zijn ook welkom voor alle afstanden.

Actie voor de Early Birds
Snel inschrijven, want dat levert je een startnummer met naam op die ook nog eens thuisgestuurd wordt. En nu inschrijven scheelt je ook geld. Schrijf je in vóór 1 januari 2018, en betaal één euro per kilometer die je gaat lopen.
• Hele marathon € 42,20
• Halve marathon € 21,10
• Kwart marathon € 10,50
• Achtste marathon € 5,25

Voor elke inschrijving één euro naar Johan Stekelenburg Stichting
Voor het tweede jaar is de Johan Stekelenburg Stichting ons Maatschappelijk partner. Want kansarme kinderen zouden niet achter moeten blijven op andere kinderen in Tilburg. Zij willen ook meedoen, een sport kunnen uitoefenen. Voor dat doel doneren we mede dankzij jouw inschrijving een euro aan ze. Je krijgt tijdens je inschrijving ook de kans een extra bedrag te sponsoren.

Je eigen racevideo dankzij MySports
Op 13 mei doet MySports de tijdregistratie tijdens de marathon. Daar zijn we als organisatie erg blij mee. En het is ook voor jou heel gaaf, want ze maken voor elke deelnemer een persoonlijke racevideo! Een prachtig aandenken aan jouw marathon.

Samen op weg naar jouw Marathon Tilburg!