Marathon Tilburg (42,195 km)

Samen op weg naar jouw Marathon Tilburg! 

Helaas gaat de Marathon Tilburg 2019 niet door. Inschrijven is daarom niet mogelijk. We hopen weer een editie in 2020 te kunnen realiseren. Blijf hiervoor onze website en social media in de gaten houden.

We gaan er een fantastisch evenement van maken. Tijdens deze 3e editie loop jij in Tilburg misschien wel je eerste, je snelste of fijnste hele marathon. Wij zorgen ervoor dat het in ieder geval je leukste wordt.

Bij de inschrijving zit inbegrepen
  • Startnummer
  • Tijdregistratie
  • Gratis functioneel loopshirt van de Marathon Tilburg
  • Verzorging langs het parcours en na de finish
  • Medaille
  • Muzikale ondersteuning langs het parcours
  • App waarbij toeschouwers live kunnen zien waar je loopt
Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor de hele marathon. Online inschrijven is mogelijk tot 1 mei 2019. Hierna is het enkel nog mogelijk om op 19 mei 2019 bij de inschrijfbalie in te schrijven.

Het inschrijfgeld voor de marathon bedraagt:
Van 1 november 2018 tot 1 januari 2019: €42,20
Van 1 januari 2019 tot 1 maart 2019: €47,50
Van 1 maart 2019 tot 1 mei 2019: €52,50

Na-inschrijven kan op de dag zelf. Het inschrijfgeld bedraagt dan €60,00.

Loopshirt & startnummer

Ook voor editie 2019 laten we een functioneel loopshirt ontwerpen. Bij je inschrijving voor de hele marathon krijg je het loopshirt cadeau. Het loopshirt is in de week van de marathon en op de dag zelf op te halen. Meer informatie hierover volgt.

Net als het shirt is ook het startnummer in de week van de marathon en op de dag zelf op te halen. Meer informatie hierover volgt. Liever thuis laten bezorgen? Dat kan! Voor €3,95 wordt het startnummer bij je thuis bezorgd (indien voor 1 april ingeschreven en woon achtend in Nederland).

Start- en finishlocatie

De marathon start om 09.15 uur. De start- en finishlocatie is gelegen op het Koningsplein.

Minimum leeftijd hele marathon 21 jaar

Op de dag van de marathon moet je minimaal 21 jaar oud zijn. Ben je nog te jong om deel te nemen maar wil je er wel heel graag bij zijn? Misschien is dan de halve marathon, 10 KM wegwedstrijd, 5 KM Cityrun, Kids run of Mini Run wel iets voor jou. We hebben ook hele leuke vrijwilligers functies zodat je mee kan helpen tijdens de marathon! Wil je graag meehelpen als vrijwilliger? Vul dan het vrijwilligersformulier in op de pagina vrijwilligers.

Prijzengeld

Hierover later meer informatie.

Parcours

Verzorging & EHBO

Verzorging en EHBO is aanwezig. Hierover later meer informatie.