”Het is geweldig om onderdeel te zijn van een organisatie die zo’n mooi evenement heeft.”

Gepubliceerd door Organisatie Marathon Tilburg op

Het verhaal van Romy – vrijwilliger Communicatie

Je loopt door de winkelstraat en ziet opeens een flyer hangen “vrijwilligers gezocht”. Jacques, voorzitter Marathon Tilburg, had al eerder heel enthousiast verteld over de marathon Tilburg en dat enthousiasme is heel aanstekelijk. Op het moment dat ik de flyer zag hangen ben ik naar binnen gelopen en sinds dien ben ik vrijwilliger bij de marathon Tilburg en daarbij onderdeel van een super leuk en gezellig team.

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Romy, ik zit in het laatste jaar van mijn sportmarketing opleiding en ben ondertussen al meer dan twee jaar vrijwilliger. Helpen bij de marathon sloot voor mij precies aan bij een opdracht voor school, een win-win situatie. En wat begon als een opdracht voor school is nu uitgegroeid tot een passie voor sportevenementen. Het was al snel duidelijk dat ik meer wilde doen dan helpen op de dag zelf. Na een paar gesprekken en het meemaken van vergaderingen kwam ik uit bij het communicatieteam, waar ik helemaal op mijn plek ben en mijn creativiteit kwijt kan bij het designen. Buiten dat je onderdeel bent van een gezellig team is het ook heel leerzaam. Bij mij sluit het perfect aan op mijn studie en werk en dit zorgt ervoor dat het toegevoegde waarde heeft op veel verschillende vlakken. Het is geweldig om onderdeel te zijn van een organisatie die zo’n mooi evenement heeft.

Als je dan ziet wat voor mooie dag we ieder jaar weer neerzetten, is dat gewoon kippenvel. Super trots op iedereen die helpt en vooral de dankbaarheid die je van iedereen krijgt. Dat is dan ook de reden dat ik vrijwilliger werd en nog steeds ben. Tuurlijk, vrijwilliger zijn brengt ook bepaalde verantwoordelijkheden met zich mee, maar dat maakt het voor mij alleen maar leuker. Of ik het anderen aanraad om te helpen als vrijwilligers bij de marathon Tilburg? Absoluut!! Het staat gewoon voor heel veel plezier tijdens een fantastisch evenement. En vergeet daarbij niet: zonder vrijwilligers bestaat er geen Marathon Tilburg.

Lijkt het je leuk om te helpen op zondag 19 mei? Schrijf je dan in als vrijwilliger tijdens de Marathon Tilburg! Het belooft een ontzettend leuke dag te worden met een fanatische ervaring, daar krijg je geen spijt van.

Categorieën: Blogs