De start- en finishlocatie van alle wedstrijdonderdelen bevinden zich voor de Schouwburg Tilburg, op de schouwburgring.

Ik reis met…

De trein

De start & finish locatie van de Marathon Tilburg ligt op loopafstand van het centraal station. Voor meer info kijk je op: Ov in Nederland

De fiets. Je kunt je fiets GRATIS stallen! (aangeraden)

Iedereen uit de nabije omgeving wordt aangeraden per fiets te komen. Er is voldoende ruimte om de fiets te stallen in de gratis fietsenstalling bij de Schouwburg Tilburg (Heuvelring). Maak geen fietsen vast aan hekken, deze worden verwijderd. 

De auto

Als je met de auto komt, hou er dan rekening mee dat delen van de stad voor het evenement worden afgesloten. Kijk voor je persoonlijke route op route.anwb.nl. Parkeren doe je gemakkelijk in de buurt van de start & finish in Parkeergarage Schouwburg, gelegen achter Runnersworld Tilburg (betaald). Een andere mogelijkheid is om je auto gratis te parkeren bij de stations Tilburg Reeshof of Tilburg Universiteit, waarna je per trein richting het centrum kan reizen. In het centrum zelf is parkeren (beperkt) mogelijk in de parkeergarages Pieter Vreedeplein, Parkeergarage Schouwburg en Knegtel. De parkeergarages Emmapassage, Heuvelring en Tivoli zijn tijdens het evenement niet of zeer beperkt bereikbaar. 

Parkeren

Parkeren doe je gemakkelijk in de buurt van de start & finish in Parkeergarage Schouwburg, gelegen achter Runnersworld Tilburg (betaald). Een andere mogelijkheid is om de auto te parkeren bij de stations Tilburg Reeshof of Tilburg Universiteit, waarna je per trein richting het centrum kan reizen, de eerste trein vanuit overige stations vertrekt om 08:00 uur! Hou hier rekening mee. In het centrum zelf is parkeren (beperkt) mogelijk in de parkeergarages Pieter Vreedeplein, Parkeergarage Schouwburg en Knegtel. De parkeergarages Emmapassage, Heuvelring en Tivoli zijn tijdens het evenement niet of zeer beperkt bereikbaar.

Start / Finish

De locatie van de start en finish is gelegen op het Koningsplein in Tilburg

 

 

Informatie m.b.t. fietsenstallingen


Stalling Openingstijden Kosten
Concertzaal Ma t/m za 07:00 – 24:00 uur
Zo 10:30 – 18:00 uur
Gratis
Heuvel Dagelijks 07:30 – 04:30 uur Gratis
Katterug Ma t/m za 08:30 – 20:00 uur
Do 08:30 – 22:00 uur
Zo: gesloten
Gratis
Pieter Vreedeplein Ma t/m za 07:30 – 22:00 uur
Zo 10:00 – 19:00 uur
Gratis
Stappegoor Dagelijks 07:00 – 01:00 uur Gratis
Fietspoint Derks (Centraal Station) Dagelijks, van de eerste t/m de laatste trein € 1,30
dagkaart

Bekijk hier de kaart van alle fietsenstallingen

STARTLOCATIE
LAAT JE E-MAILADRES ACHTER EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

door MailChimp!